...så skitsamma...

Eftertanke å nu? Ja d finns en framtid å en nutid. Tror man att man kan släta över d förgångna å att d förflutna inte har nåt värde, å inbillar sig att saker nog ordnar sig. Ja då e man inte bara blåögd utan faktiskt rent dum. Ett faktum i livet e att du kan inte göra nåt bra/dåligt utan att bli belönad/bestraffad för d nångång i livet. Karma, heter d. Alla får förr lr senare vad man förtjänar ingen idé att inbilla sig nåt annat.

Vet väl att detta även gäller mig men nu e d faktiskt så att jag har mig å mitt liv å ta hänsyn till. Jag har även andra nära å kära å ta hänsyn till så d blir nu som d blir. Vet ju att i min långsinthet så kommer jag en dag att få trampa till ordentligt, d e bara å  bida sin tid. För faktum e att somliga straffar gud omedelbart å andra får vänta på sitt.

Å försök å fatta att tar jag inte kontakt lr finns tillgänglig för kontakt så vill jag inte mer å detta gäller precis alla människor. Svarar jag inte när telen ringer så finns här inget å hämta. Jag har kontakt me dom människor jag jag e intresserad av att ha kontakt me även om d kan ta lite tid mellan gångerna med vissa, å andra som inte finns på mina sms- msn- lr vänlistor på t ex FB kommer jag att i framtiden inte att ha nån som helst kontakt med.

Så gör ett litet försök att känn sig träffad å ansträng sig inte så mycke för du har inte mer att hämta här, å då menar jag just d. Absolut inget mer!  Å går inte detta in innanför pannbenet så kommer ett mycke mer  målande inlägg här inom en vecka så lägg ner.

vihörs&störs


...hur jävla korkad får en människa vara?...

Så nu e d bevisat! Låg intelligenskvot å ultraegoism går hand i hand. Här har ju mitt ex Therese (får ju inte skriva hennes namn men alla vet ju ändå vem som åsyftas å d e min blogg så jag skriver vad jag vill) kommit med förslaget om att Simon ska bo hos mig varannan vecka och att han ska skrivas hos mig. Såna förslag e lätta å komma med när man e ensam å bekväm, men nu har ju situationen ändtrats å då vägrar man att fullfölja sina löften. Här står jag nu med en 3a för att grabben skulle kunna bo hos mig varannan vecka men d går ju tydligen inte an nu för nu helt plötsligt har man flyttat till nåt jävla ruckel i buschen. Å stå å hävda att d skulla va för simons skull å bara så jävla korkat! Du har aldrig gjort nåt för nån annan människa i hela ditt ynkliga jävla liv så kom inte me nåra patetiska försök å påskina nåt sånt. Men som vi alla vet så kommer du att stå där om ett år eller 2 å då får vi väl se hur galoscherna passar.

Kan bara tala om för dig THERESE att du kan dra så jävla långt in i helvetet du bara kan komma å jag hoppas att du brinner där. Å försök inte ens att kontra med några patetiska felstavade försök till inlägg här för allt du kan plottra ner me dina vaxkritor kommer att raderas för detta e mitt jävla forum å jag skriver precis vad jag behagar. Å jag kan åxå tala om för dig att mycke har du kommit undan me i ditt liv men nu har du fan gått för långt å nästa gång vi står näsa mot näsa hoppas jag att du har tillräckligt me ryggrad å käfta som du gör på telefon.

Men kör du ditt race så kör jag mitt å som avslutning så önskar jag dig allt ont som bara kan drabba en människa!

...våga vägra SJ...

Snacka om idétorka. Hur trist måste min vardag vara om jag inte har nåt att skriva om. Iofs väntar jag på besked om en ny lägenhet, d e kul. Hmm, flytta igen? Nja, kanske inte jättekul men d e ju bara 2 våningar upp så d blir väl inte så farligt *suck*. D e klart bara 40 dar till avfärd :D. D e däremot skitkul, men känns så långt bort ändå. Vill att d sak va den 22/7 nu. NU! Jaja den som väntar... cliché ;). Nåja d går väl fort.

Vart i Emmaboda igår på em. Tog tåget vid 19,32. Jag har åkt den sträckan ett antal gånger nu dom sista månaderna och d stadiga priset har legat på 45 spänn. Så kommer "tågvärdinnan" en uppsnoffsad liten 25-åring med attityd å ska ha 95 spänn för resan. 95SPÄNN!!!!!!!! För en enkel från håla till nybban?????????????? Där har vi ett statligt bolag som värnar om miljön, smidigheten och priset för vanliga människor. Å 50spänn i avgift för att d inte går att lösa biljett nån annanstans än på tåget. Javisst d finns biljettautomater, men dessa e ju nästan alltid ur funktion. Å nån biljettlucka finns inte. Å skulle maskinen funka så måste man ha visakort. Så då e tåget endast för människor med möjlighet att skaffa ett sådant. Visst jag har ett men funkar inte maskinen så hjälper d föga. Men att höja priset till 211%! D e fan höjden. Men betalade jag? NEJ!!!! SÅ FAN HELLER! Sa till den lilla otrevliga subban att jag vägrar så du får ringa snuten å ha dom å plocka upp mig i Nybban, för jag accepterar inte detta. Jag vägrar att falla in i ledet. D e ju fan billigare att åka bil. ENSAM! Helt sjukt att SJ kan hålla på så. Inte för att d hjälper lr gö nån större skillnad för SJ men jag sätter ALDRIG mer en fot på ett tåg i sverige. Där har vi mellanmjölkens förmyndarsverige me sina jävla avgifter å storebrorsfasoner. Fan att folk inte kan ställa sig upp å säga ifrån.

Ja nu blev jag irro igen så har ingen lust att skriva mer... kanske kommer på nåt roligare att skriva om senare...

VÄGRA ÅKA KOLLEKTIVT I SVERIGE!!!

vihörs&störs

...stadd vid kassa...

Å d e fan på tiden! Vilken öken den sista tiden har varit speciellt sista veckan. Men nu e väntan över. Ska bli gutt å skita imorrn när man har råd å köpa dasspapper igen ;). Nja, kanske inte riktigt så illa. Menar har ju vart lite tomt i skafferiet å då behövs ju inget skithuspapper heller haha. Nä, slutskojat nu, d häer e ingen jävla comedycentral utan ett allvarligt forum för... nja ok kanske inte allvarligt men... lite... äh skitsamma. Jag ska illshåppa järnet imorrn å detta om detta.

Har ju inte vart nåt vidare väder sista dagarna å d tar ju på humöret hos en sån värme&sol dyrkare som jag ;) haha. Ganska skönt ändå me lite svalka å regn tycker jag ,å me tanke på alla löneslavar som går i saltgruvorna å svettas så känns d säkert lättare å knega när luman inte bränner i 200 från en knallblå me kvicksilvret vibrerande på höga 20.

Har ju umgåtts lite idag. Vart uppe hos lilla mor å fikade te att på fm. Köpte me ett par illfärska wienerbröd me en klick mormorshosta i mitten, sketagoa va dom. Senare vart jag hos Amiren å hjälpte honom lite me å sätta upp den nyinköpta monsterplasman på väggen. D e en rolig jävel d. Snacka om att killen kan byta samtalsämne mitt i en mening utan varken förvarning lr bedövning :D:D:D. Visst man börjar bli lite van men ända så kommer d som en blixt från klar ibland, å jävla va d kan garvas. Vi vart å provade Nostalgias pizzor me, blev en batman me rå lök. Å jävlar anamma den smakade mumma, rekommenderas, å inte nog me d, dom asen har ju rättigheter me juh så dit kan man trilla å ta sig en kall nångång.

Har inte hänt så mö annat i em/ikväll har mest suttit här å glott ut i tomma intet å väntat på att dagen ska gå så jag kan gå å lägga mig så jag kan få tattarshåppa imorrn. Fan man e som ett litet barn den 23/12, vill bara gå å lägga sig så d blir morron fortare. Å nu slog kl 12 så nu ska jag gå in på banken å njuta mitt nya saldo en stund innan jag hoppar i bingen :D.

Säger bara *cachingngngngngng*.....

vihörs&störs

RSS 2.0