...fredag...

E väl inte så hajpad över d. Har simon här i helgen me så d blir lugnt å skönt. Men den där fredagskänslan funkar inte riktigt när man e arbetslös :(. Den ena dan avlöser den andra å ibland får man kolla moblien för man vet inte vilken veckodag lr vilket datum d e :S.

Skulle gått på truckutbildning om ett par veckor va tanken men d skiter sig kraftigt verkar d som. Får ju utbildningen betald men nu e d ju så att man får ju inte stämpla samtidigt, inte ens om d handlar om 5 dagar. Har jävligt svårt å få in d i huvet. Här har man stått å pröjsat akassa i över 20 år å nu e man arbetslös å får en utbildning på nåra dar som skulle göra d mycke lättare å få jobb men då ställer sig akassan på tvären. Snackar vi dubbelmoral lr dubbelmoral? D e ett jävla huggande från akassa att man ska söka jobb å ha sig men när man väl fixar nåt på egen hand som skulle underlätta så e d stopp för d säger lagen.

Ja för lagen ska vi ju följa till punkt å pricka hur hjärndöd den än ter sig. Inte ska vi använda nåt sunt förnuft lr kanske tom se mellan fingrarna ibland. Visst d e ett grovt brott att stämpla 5 dagar när man går på utbildning som borde vara straffbart me minst kölhalning å som mest livstids hallshuggning så d e klart att d ska jämnställas med andra grova brott, t ex cykling på trottoar, pissa mot ett träd offentligt lr rökning på en offentlig plats. Menar grov stöld, inbrott, mord och tom sexuella övergrepp på barn e ju knappast brott alls, å bedöms ju därefter i lilla landet lagom. Tragiskt! Så nu e d val bara den brottsliga banan som återstår, jag tänker städa svart hemma hos någon rik jävel för 100 kr om dagen ,haha, d lär svida i statsfinaserna du Reinfeldt... Cant touch this ;)

over&out

...servicemind...

Kul grej??? Telenor! Jag har ett mobilabbonemang som heter telenor fastpris, vilket betyder att d kostar 599 i månaden men jag ringer, sms:ar och mms:ar för upp till 6000 spänn i månaden inom sverige. Om jag ringer till en svensk mobil som befinner sig utomlands så betalar jag bara kostnaden inom sverige men om jag sms:ar till en svensk mobil som befinner sig utomlands så betalar jag hela kostnaden för smset vilket jag får köpa även om jag tycker att d e korkat. Fick på min spec att jag har messat ett nummer 18 ggr mellan den 12 aug och den 11 sept till ett österrikiskt nummer. Detta nummer e samma som min svågers mobil fast utan landsnummer, vilket jag har inprogrammerat i min mobil.

Å nu till d sinnesslöaste jag har varit med om. Min svåger har INTE befunnit sig i österrike varken under den aktuella tiden lr före lr efter så jag ringer telenors "kundservice". Där svarar en kvinna som bara kan betäcknas "jävligt blond" ;). Jag förklarar mitt ärende å hon kollar upp d å säger att jag har själv slagit in numret med landsnummer och allt. Jag försöker förgäves förklara för våpet att jag har inte slagit numret för min svågers nummer finns inprogramerat i min mobil UTAN landsnummer, men förgäves, hon fortsätter utan att lyssna hävda att jag har messat till ett österrikiskt nummer.

Jag försöker ta reda på hur jag ska gå till väga för att ta reda på vad som e fel men hon upprepar som en papegoja att inget e fel. Jag försöker förklara att naturligtvis e nåt fel, för jag känner ingen i österrike och min svågers nummer e inprogrammerat utan landsnummer i mobilen men samma monotona mummel hörs i andra änden. Nu kostade bara dessa 18 sms bara 45 kr extra på mitt "FASTPRISABBONEMANG", så jag försöker mig på ett exempel för henne. Hur ska jag våga ringa lr smsa min svåger nu när jag inte vet vart d går? För vad gör jag om nästa räkning visar att jag ringt till honom i österrike å räkningen visar 20000 spänn å d har jag fan ingen möjlighet å pröjsa. Då häver fanskapet ur sig -Ja, då går d till inkasso! MEEEEEEEEEENNNNNNNNNNNN VA I HELVETE???? D va ju inte d jag undrade utan jag vill veta vad som e fel på antingen mitt simkort, min telefon lr deras växlar, å hur jag ska gå till väga för att förhindra att jag hamnar i en sån situation för jag VET till 110 % att jag inte har slagit in numret men ändå har d gått till österrike. Då vaknar raketforskaren i henne å hon utbrister -Men ett simkort kan ju inte slå ett nummer så d måste va du som gjort d. AAAAAAAAARRRRRRRGGGGGGGGGGGHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

D e ju d jag försöker tala om hela tiden, nånstans e d fel!!!!!!!!!!! FATTA! Ringer jag å gnäller om 45 spänn som jag vet att jag ringt för? Ringer jag för att jag e arbetslös å har en massa dötid? Ringer jag för att jag behöver mänsklig kontakt? Nä jag ringer för att jag inte vill ha en monsterräkning nästa månad som jag inte har nån rimlig möjlighet att betala så nåt e fel. Då får jag nåt tafatt försök till svar (försök till avslut på samtalet). - Ja då får du skicka in specifikationen å tala om vad du inte vill betala å varför. MEN FÖR FAN! JAG SKITER VÄL I DOM 45 SPÄNNEN! D HANDLAR INTE OM PENGARNA D HANDLAR OM ATT NÅT E STÖRT FEL Å KAN SÄTTA MIG I EN JÄVLA KNIPA OM D FORTSÄTTER!

Jaja, hur argumenterar man me dumhet. Hur förklarar man nånting för en människa som skiter kraftigt i vilket lr inte har förmåga å ta in d som förklaras? Problemet e att jag gillar mitt abbonemang för d ger mig råkoll på utgifterna, men ack va jag bet mig i tummen för surprice men e totalt rättslös vad gäller stora företag och stat&kommun (ja där fick staten en känga me) å jag e så jävla trött på d. Inte för att jag kan göra ett skit åt d förutom att spy min galla över företaget å hoppas att, om bara EN enda person läser detta å väljer nåt annat bolag istället så har jag lyckats (?) me nåt, men å få nån jävla rättvisa skipad e ju bara å glömma, fan så jävla tragiskt....

Å än mer tragiskt e d att d inte går att spärra sms till utlandet för då kan jag inte smsa alls... *uppgivet hånskratt*... d e bra grejer d där ;)

over&out

...halvtid...

Så nu bor han här på halvtid. ja Simon alltså. Sen igår. Han kom på tidiga eftermiddan, å d började me en jonnetur bort till Emma å en liten fika å sen bar d av runt halva socknen å en tur till butiken. D e en tapper liten man, jonnar på utav bara *** inget gnäll, bara överlycklig över å få va ute verkar d som. Imorse varrt d lite meningskiljaktigheter mellan Simon å papps då Simon inte ansåg att frukosten e d viktigaste målet, d va en tuff batalj men papps gick vinnande ur striden då Simon lämnade wo, antagligen kände han att den gubben har spelat spelet förr. Å en liten utmaning lämnades av den besegrade lillle kämpen när d skulle kläs på för en tur till dagis, men han insåg ganska snabbt att farsan lirar i en mycke högre division så här fanns inget att hämta :).

Min dator funkar (?) ganska bra, hoppas jag. Ja d har ju vart en jävla massa strul me den. ALDRIG MER LAPTOP! Vilket jävla trams d e, å va ska d va bra för om man bara använder den hemma för personligt bruk. Nope, nästa blir en fetstor stationär jävla historia lika tung som ångesten dan efter ett riktigt fylleslag ;), ja ni vet hur man kan må.

Vart ju förresten en riktigt go helg :D. Börja i fredags, Petra dyker upp här på eftermiddan å d käkas lite. På kvällen va tänkt att vi skulle ta nån kall å så, å sen bara chilla lite. Jovisst, d misstaget e man inte först me för d blev mer än en kall å framåt kvällen, 10tiden, så låter luren. Å d e ju Ted som undrar vad som händer, så d slutar me att han kikar upp. En timme senare trillar Mike in genom dörren så d blir ju naturligtvis nåra kalla å en å annan GT till framåt morgonkvisten:). Inte för d vart trist lr jobbigt på nåt vis men planerna vart ju att jag skulle stiga upp kl 8 för d vankades en golfrunda på Binga. Kl 8 ringer luren å pelle hurtig å pigg som fan deklarerar muntert att han plockar upp mig om ca 30. Gissa om man fick monsterirr i kroppen fan vi hade ju sagt 9, ja man vart ju inte piggast i länet om poängen når fram ;).

Ja, d anländes till Binga runt 9 iallfall. 2 garvade gamla golfproffs ;), Putte Olsson å Nicke Johansson, å sen vart d en sorglig samling golfwannabees. Jag, Molin, Björn Nyberg, Nicke Franzén, Knutte och Jim Hult. Ja nån av oss hade ju faktiskt lirat en gång innan, ja inte så d märktes HAHAHA men kul va d fan. D e så sant som d e sagt, golf e som sex, man behöver inte va speciellt bra för att tycka d e kul å värt mödan. Så d va nog inte sista turen för mig iallfall, så jävla råkul :D. Kan tillläggas att jag ändå vart ganska nöjd förutom på näst sista hålet då jag höjde vatten nivån i dammen med ca en meter :D. 6 lr 7 bollar lyckades jag dra i hahaha... mr Woods? nä, In the woods.

Bra seg vart man ju iallfall när man väl kom hem efter ett gäng timmar så d blev ju soffan nästan hela eftermiddan. Framåt seneftermiddan bar d av till Mike, golfgänget skulle dra in till Harrys å lira bowling å ta nåra kalla men undertecknad vart inte vid full vigör får nån sån resa, grymtröttbakisseg (?). Mike har ju inskaffat en monstergrill så han bjöd på käk, å så jävla gutt vart d me. Grillad fläxfilé å potatisknyten på grillen, gjorde inte ont i gourmétarmen kan jag lova ;) men meningen vart ju en lugn kväll, ja d va d ju iofs men d blev ju nån liten kall å nån liten virre där vi satt ute. Så d käkades å dracks lite å lite efter 10 skulle vi kika på lite fopåll (:D). Jo d va snyggt, tror vi kolla 10 min å sen vart 2 trötta hjältar som drog timmerstockar där i soffan, hårda båjjs LOL.

Ja så vart d måndag igen å nu e d ju andra bullar som gäller iom Simon så d e bara å börja förbereda midda till 12 för han lär va svulten som en tannalös bäver på kalfjället....

over&out

ps: d kommer en fortsättning på Ungernresan jag loooovar :D.....

RSS 2.0