...20+ å cuba libre...

Ja den satt satt som en fläskläpp på Mikes balkong i sommarvädret. Ja d e precis va d har vart. Fan helt otroligt, långt över 20+ i början av april hur varmt ska d bli i juli då? 200+? Ja man ska inte klaga för d har varit nåra underbara dagar nu. Längtar nåt oerhört till sommarn nu. Å bara dra över till öland å glassa i solen lr en paj på Ebbas, för å inte tala om en liten tripp till Ungern i slutet av juli :D. Vart så länge sen jag såg fram emot sommaren som jag gör nu men d har ju säkert me omgivningen å göra me.

Har ju tappat lite i träningen sista veckorna men d ska åtgärdas å d snaraste. Efter påsken så blir d hårdkörning som fan för nu e d sluttramsat. Känner ju hur jävla rastlös å speedad jag blir av att gå å inte göra nånting, d e störande. Men nu i helgen e ju Simon här så då lär väl inte rastlösheten va nåt problem, för den grabben går ju i 200 hela tiden :). Inte för att d gör nåt för han e så go när han rer å stökar omkring.

Hä orkar inte mer nu för jag har vart ute precis hela dan så nu bli're bingen å en ny dag framåt 6 när Simon e på språng igen...

vihörs&störs

Kommentarer
Postat av: Syster Yster

Haha då vet du hur mamma hade de när vi var små!!!

2009-04-11 @ 08:16:14
Postat av: Ari

hähä... ja d va nog ingen dans på rosos :D

2009-04-11 @ 08:47:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0